top of page
Sök
  • Skribentens bildSusanne Granholm Carter

Den snabba lilla rackaren


Ni som fotograferar fåglar kanske vet hur det är och känner igen känslan och utmaningen... Tålamod, tålamod och tålamod.

Som typ Kungsfiskaren, den turkosa juvelen ;) Jag hade bara sett den en gång förut men då i form av en turkos pil som passerade snabbare än blixten. Trots det är jag övertygad om att det var den jag såg. Detta eftersom den trevlige och pålitlige äldre herren som sköter om platsen berättade att det fanns en Kungsfiskare i området.


Den andra gången jag hade äran att stöta på den vackra och spännande fågeln var en kylslagen januaridag för någon vecka sedan. Det tog sin tid, med tår och fingrar som stelnat till is och med mörker och dimma som tog över... men skam den som ger sig :)

NU finns den åtminstone på bild.

Sakteliga så börjar motivation och inspiration återkomma. Ska bara försöka läka min onda tennisarm och sluta snora, men sen så är jag på gång!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page