top of page
Sök
  • Skribentens bildSusanne Granholm Carter

Ett år går fort

Tänk att vi snart bott ett helt år i vårt fina hus vid skogens kant. Ett hus som utökats med ett matrum/allrum och en kombinerad tvättstuga och badrum. Bygget blev så gott som klart i maj. Kvar för oss är att återställa trädgården runt den nybyggda trallen som maken snickrade ihop runt utbyggnaden och sen har rörmokaren några justeringar att göra inför vintern. Vi är så himla nöjda. Det blev verkligen precis som vi tänkte oss.

Skjutdörren in till tvättstugan/badrummet ska fixas till. Vi har bara inte bestämt oss riktigt hur vi vill ha den. Är inne på vit lasyr men vi ska rådfråga på någon färgbutik så får vi se vad vi kommer fram till. En riktigt rolig detalj är den gamla pardörren (nedtill till vänster) som vi tagit tillvara och som nu finns mellan vardagsrummet och matrummet.

Vi börjar bli bekanta med omgivningarna och naturen som finns i byn och jag har blivit van att pendla. Jag har inga problem att köra. Lyssnar på ljudböcker och varierar mig mellan motorvägen och den andra, lite mindre vägen som går igenom dom närliggande orterna mellan Köping och Västerås. Det är nog mest mörkret som jag upplevt som kämpigt.

En del bilder har det blivit under våren och sommaren så galleriet är nu uppdaterat och påfyllt med nytagna bilder.

Välkomna att kika in om ni har lust <3

Allt gott till er alla!

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

FINALIST!!!

bottom of page