top of page
Sök
  • Skribentens bildSusanne Granholm Carter

Insnöad


För bara någon vecka sedan tog jag mig ut i skogen alldeles intill för att leta vårtecken. Visste mycket väl att det är i tidigaste laget men om man inget söker kan man inget finna...

Nu ikväll är vi mil från någon vår. Trots att det senast nu i helgen kändes som att våren var på gång med en värmande sol, dropp från taken och flertalet vårlika toner från trädgården, så har det idag blivit en total omkastning. Jag tror banne mig att det här är den värsta vinterdagen på väldigt länge. Den känns katastrofal faktiskt. Och jag som liksom laddat för lite vårfotografering dom närmaste dagarna får nog rikta in mig på nytt fokusområde... Snö, is och full vinter. Med en halvt fungerande högerarm vill jag nog ändå ta mig ut en stund men vi får se vad väderleken vill innan jag tar mitt beslut.


Jag har funderat mycket senaste tiden på vad man ska göra med bloggar och hemsidor men inte kommit fram till något vettigt. Ska nog fundera ett tag till och kanske uppdatera portfolion här på hemsidan så länge.


Allt gott till er alla.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page