top of page
Sök
  • Skribentens bildSusanne Granholm Carter

Långt mellan inläggen
Ibland behöver man pausa i vardagen. Kroppen och knoppen har inte riktigt mått helt bra och stundtals har det känts som att man blivit kvävd och fråntagen sin bestämmanderätt. Ingen trevlig upplevelse faktiskt. Jag skulle kunna skriva av mig vad jag känner, tycker, upplever etc men väljer att avstå.

Tills vidare...


Vi har under hösten upplevt fjällvärlden på nytt och haft äran att möta nya spännande naturområden, individer och sköna personligheter i form av lavskrikor och nötkråkor. Däremellan har kameran fått ligga på vila. Inspirationen, orken, tiden och lusten har inte funnits på länge. Allt som händer i vår värld har tagit alldeles för mycket på krafterna.


Förhoppningsvis kommer vi snart tillbaka till vardagen och om jag håller alla tummar och tår jag har, så hoppas jag att vi får vara med på spännande upplevelser 2022.


Jag har uppdaterat portfolion med några nya bilder. Så har du lust får du gärna kika in.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page